Onze diensten

Hieronder een aantal van onze diensten.

 

Sign

Sign is een ander woord voor beeldreclame. Of het nu gaat om een voertuigbelettering (sticker), belettering voor in huis of een lichtbak aan de gevel van uw pand. Ook voor het ontwerpen en leveren van bijvoorbeeld visitekaartjes en flyer/folders kunt u ons direct mailen.  In de signbranche huren wij ons veel uit aan omliggende bedrijven waar wij veel ervaring hebben opgedaan. Ook kunnen wij bedrukte textiel of gadgets leveren. 

Wrappen van voertuigen         

"Carwrappen", dit is simpel gezegd het inpakken van een auto, het is het rondom (of gedeeltelijk) uw lak voorzien van een speciaal ontwikkelde en hoogwaardige folie. Deze folies kunnen moeiteloos de vormen van de carrosserie volgen en zo uw lak beschermen en uw auto een compleet ander uiterlijk geven. Deze folies zijn in alle kleuren en prints te verkrijgen. Of u nu een mat zwart, carbon, leder of hoogglans look wilt, alles is mogelijk op dit gebied. Heeft u een scooter of keukenkastjes die u een totaal nieuwe look wilt geven? dat kan ook!

Waarom wrappen?

Het wrappen van bijvoorbeeld een auto kunt u overwegen om de huidige lak te beschermen tegen weersinvloeden. Meestal wordt wrappen overwogen om het voertuig of delen ervan van een andere kleur te voorzien.    

Wat kost wrappen?

Het wrappen van een voertuig is heel wisselend. Er komen veel factoren bij kijken die invloed hebben op de prijs. Zo beginnen we natuurlijk eerst met kijken hoeveel meter wrapfolie er nodig is en hoe dit wordt aangebracht. Is het een grotere personenauto met een vlak oppervlakte zal dit zomaar net zo duur kunnen zijn als een klein segment met veel wisselende vormen en lijnen.


Waar moet ik op letten?

Schade verdwijnt niet achter de folie! Dit is een veel gemaakt fout. Veel lichte krasjes en plekjes zullen inderdaad minder zichtbaar zijn door de folie, maar de rest zeker wel! Roest in plaatwerk of scheuren in kunststof delen zijn niet plakbaar. Let ook op dat het voertuig niet met shampoo's of dergelijke producten gewassen is waar wax-bestanddelen in zit, voordat u het voertuig aanbied. Wax werk negatief op de hechting van de lijmlaag van wrapfolies. 

                                                                                                 


Bestickering auto

Naast wrappen leveren wij ook bestickeringen en de montage ervan. Of u nou een leuke sticker wilt voor op een achterklep, of een bedrijfswagen van gehele reclame wilt voorzien. Alles naar uw eigen wensen en ontwerpen.Poetsen/polijsten

Het poetsen van een auto is niet eenvoudig. Elke auto heeft andere zorg en andere behandelingen nodig. Of het nou gaat om wassen en in de wax zetten van het exterieur, of het "showroom" klaar maken van een auto waarbij het exterieur gepolijst en wel wordt, en het interieur volledig gecleaned.

 


Tinten/blinderen

Autoruiten tinten/blinderen is het beplakken van bepaalde autoruiten met een speciale folie. Deze folie bevat een tint waardoor de autoruit donkerder wordt en hiermee inkijk reduceert. Ramen blinderen wordt vaak gedaan omdat het bijvoorbeeld mooi is, warmte werend is, om meer privacy en bijvoorbeeld diefstal te verminderen.

 


After/market inbouw

Onder ''inbouw'' verstaan we het plaatsen van bijvoorbeeld een volledige audio-installatie of interieur verlichting. Heeft u behoefte aan een andere kleur dashboard verlichting, alarm op het voertuig of een armsteun? Allemaal mogelijk! ''After-market'' is eigenlijk een verzamelnaam voor alles wat in een voertuig gebouwd kan worden, waarmee het voertuig niet origineel uit de fabriek is gekomen.

 


Keuken wrappen

Omdat keukens/kastdeuren meestalen geen ingewikkelde en lastige vormen hebben kunnen deze met voordeliger folie worden gewrapt. U kunt kiezen voor enkelzijdig en dubbelzijdig wrappen van kastdeuren.Dubbelzijdig houd in dat niet alleen de buitenkant van de kastdeuren maar ook de binnenkant gewrapt worden. De meest voorkomende keuze is enkelzijdig, hierbij worden uiteraard de randen van de deuren en panelen ook gedaan.Hoe werkt het?

U kunt de deuren en panelen langsbrengen met scharnieren en deurgrepen erin. Wilt u na het wrappen andere handgrepen kunt u die ook gewoon los meegeven. Na het wrappen monteren wij de scharnieren en handgrepen zelf terug omdat de folie nog moet "rusten" en dus niet met volle kracht alles aangedraaid kan worden. Uiteraard is het mogelijk om keukens op locatie te doen, dit is nader te overleggen.

 

 

 

Renault radio reset

In de meeste gevallen als de stroom van auto is geweest schiet de Renault auto-radio in een beveiliging. Deze is te verwijderen met een code die in de meeste gevallen niet meer aanwezig is. Wij kunnen met de radio de code opvragen, resetten en de code krijgt u uiteraard gewoon mee.
Uitlees-service

Brand het motor-management lampje? Wij beschikken over uitlees apparatuur (OBD2) waarmee wij de meeste benzine modellen vanaf 2001 en diesel modellen vanaf 2004 kunnen uitlezen en resetten. Ook geven wij uitleg en eventueel reparatie advies indien gewenst of nodig.